stil de viata

Cum trebuie sa isi organizeze timpul liber modelele de videochat

A fi model de videochat inseamna ca vei avea de respectat un anumit program pentru a putea atinge acel nivel de performanta la care visezi, asta e cert! Nimic de calitate, nimic spectaculos nu se construieste peste noapte si nu fara efort! Iar in clipa in care vei decide sa pornesti in aceasta directie, va fi necesar sa iti mentii cat mai sus nivelul de motivatie, indiferent ca vei avea uneori parte de zile mai putin bune, de exemplu.

Dar! Si aici este un „dar” cat se poate de important: indiferent cat de mult ti-ai dori sa ajungi in acel top la care visezi, va trebui sa iti aduci aminte in permanenta sa ai grija de tine, in primul rand! Poate fi o reala capcana in care cad anumite modele de videochat din Iasi, mai ales cele aflate la inceput, si anume aceea in care efectiv uita sa mai „traiasca”. Si tocmai din acest motiv exista un real sindrom al modelului care „arde” extrem de rapid. Adica ajunge la acea epuizare si saturatie dupa un timp foarte scurt de cand a inceput sa lucreze in domeniu, tocmai din cauza ca nu a stiut sa gaseasca acea balanta intre munca si timpul liber.

Cum poti sa lucrezi ca model videochat Iasi un timp indelungat fara sa te consumi

Oricat de mult ti-ai dori sa ai rezultate spectaculoase in timp cat mai scurt, nu este deloc o idee buna sa uiti de tine si sa fii online 24/7. Si nu doar pentru tine (pentru ca nu vei mai reusi sa fii odihnita, lucru care se va observa, mai devreme sau mai tarziu), cat si pentru cei cu care vei interactiona si care te vor vedea acolo non-stop. Trebuie sa fii constienta de faptul ca oboseala isi va spune cuvantul in mod inevitabil si se va reflecta atat in felul in care arati, cat si la nivel comportamental. Va aparea acea iritabilitate clasica pe care o afiseaza anumite modele si de care marea majoritate a utilizatorilor site-urilor de profil vor fugi. Asadar, nu este un lucru benefic pentru tine sa abordezi un asemenea stil de munca, desi intentiile tale sunt dintre cele mai bune.

Pe de alta parte, este esential ca si cei care iti vor deveni membri fideli sa stie ca vei fi acolo alaturi de ei in anumite momente ale zile, insa nu ca te pot vedea oricand. Pentru ca asa functioneaza psihologia umana, intotdeauna ne dorim acel lucru pe care il putem avea, insa nu in totalitate. Vei fi cu atat mai dezirabila, cu cat nu vei fi accesibila chiar in orice clipa!

Importanta timpului liber

Revenind la tine, ca model de videochat nu uita ca iti este permis sa ai zile libere! Si nu doar permis, ci si absolut necesar! Sa nu cazi in capcana clasica, cea in care ti se va spune ca trebuie sa fii sute de ore online! Da, timpul petrecut in fata camerei este foarte important pentru a avea parte de succes, mai ales cand esti la inceput si iti vei dori sa te faci conoscuta, insa asta nu inseamna sa ajungi la extreme, la epuizare. Pentru ca de aici va deriva un alt pericol: daca nu vei sti sa iti structurezi programul in asa fel incat sa iti respecti timpul liber si viata personala, nu vei reusi sa lucrezi in domeniu pentru un timp prea indelungat. Si indiferent care vor fi rezultatele financiare, vei ajunge la concluzia ca nu merita!

Asadar, incearca sa iti gasesti echilibrul in tot ceea ce faci! Numai in felul asta vei putea sa ai rezultate de care sa te bucuri cu adevarat!