ConstructiiServiciitermopane

Izolati-va locuinta cu ferestre si usi termopan pentru a economisi energia

Oare câți proprietari de case din Bucuresti sunt conștienți de faptul că, dacă proprietatea lor are ferestre vechi cu cadre din lemn, acestea sunt susceptibile de a pierde cca 20% din căldura proprietății? Această risipa a căldurii crește în continuare dacă proprietatea are și uși exterioare din lemn. Atunci când preturile la energie sunt în continuă creștere, fiecare proprietar ar trebui să investigheze posibilitatea reducerii ineficienței energetice. O modalitate de a obține îmbunătățiri semnificative în această situatie este de a apela la o companie de termopane Bucuresti care se ocupa cu montarea geamului termopan dublu sau triplu.

Beneficiile introducerii de termopane cu doua foi de sticla

Primul și cel mai bun efect la instalarea de usi termopan exterior este că poate provoca o scădere imediată a căldurii care se pierde din proprietate. În al doilea rând, va exista o scădere de pret a proiectelor de reparatii pe care le aveți în casă. Acești doi factori încorporează o reducere drastică a facturilor de energie pentru uz casnic.

Cum funcționează geamul termopan dublu?

Modul de realizare a economiilor de energie se datorează faptului că dispozitivele cu geam dublu au două geamuri separate, mai degrabă decât un singur panou care este prezent într-o fereastră tradițională, mai veche. Cele două panouri sunt așezate la o distanță de câțiva milimetri unul față de celălalt. Fie un vid sau un gaz, cum ar fi argonul, umple zona dintre sticle, stimulând eficiența lor izolatoare. Așa cum am menționat anterior, acest tip de unitate închisă protejează împotriva zgomotului. Efectele de izolare și de reducere a zgomotului pot fi sporite in continuare la usi termopan de exterior prin utilizarea geamurilor triple sau prin creșterea spațiului dintre geamuri.

Cum sunt construite ramele pentru termopane?

Geamurile și ușile cu geam termopan sunt construite în esență prin adăugarea unui profil uPVC (clorură de vinil neplastifiat) la un cadru rigid, care este în general fabricat din oțel. Suprafața uPVC este fixată cu atenție și sigilată în jurul ferestrei și a cadrului ușii pentru a se asigura că este impermeabilă, în timp ce cadrul rigid asigură siguranța unităților. Profilele din PVC sunt, în general, de culoare albă, dar este, de asemenea, posibilă găsirea de ferestre și uși care vin în nuanțe alternative. Unul dintre beneficiile majore asociate cu PVC este că nu va necesita vopsirea și, ca rezultat, este relativ ușor de întreținut.

Se poate ca profilul termopan sa cedeze?

Deși ușile și ferestrele termopan sunt incredibil de durabile, este posibil ca acestea să poată suferi o defecțiune. Acest efect va fi produs evident de apariția apei sau a picăturilor de apă normală în cavitatea dintre panourile dvs. În acest caz, unitățile vor trebui să fie reparate sau înlocuite. Din cauza costului instalării termopanelor și a riscului, oricât de mic, ca acest lucru ar putea să se rupă, este întotdeauna prudent să folosim un furnizor care oferă o garanție de durată. De fapt, majoritatea fabricilor de termopane din Bucuresti sunt bucuroase să-și asigure produsele timp de aproximativ opt ani.