Diverse

Munca la domiciliu – castiguri din rescrierea de articole

Rescrierea (rewriting) este una dintre cele mai usoare metode de a incepe sa obtineti bani din munca la domiciliu. Este potrivita pentru incepatorii care nu au o profesie ceruta in mediul virtual si nici experienta in retea. In acest articol va voi da cateva informatii despre cum sa castigati bani din rescriere.

Ce este rescrierea si cine are nevoie de ea?

Rescrierea sau rewriting-ul este o reeditare a textului cu propriile cuvinte. In acest caz, nu trebuie sa permiteti erori de fapt, sa denaturati fapte sau sa adaugati o opinie personala articolului ce trebuie rescris.

Aceste servicii sunt comandate in mod activ de proprietarii de siteuri de informatii care au nevoie de continut pentru a creste popularitatea proiectelor lor. Scrierea unui articol de calitate de la zero, bazat pe experienta personala a autorului este foarte scumpa. Prin urmare, multi proprietari de siteuri cauta articole utile de pe alte siteuri si comanda rescrierea lor. Astfel, obtin continut nou, fara a incalca drepturile de autor ale altor persoane sau publicatii online.

Conditii privind unicitatea si optimizarea textelor

Un text care nu a fost publicat anterior pe Internet si parti care nu se regasesc in alte resurse este considerat unic. De exemplu, daca copiati o bucata din alt articol postat anterior pe web intr-un articol, textul dvs. nu va fi 100% unic.

Prin optimizare SEO se intelege includerea in textul articolului a unor cuvinte-cheie in titlu si continutul articolului intr-o anumita proportie. Acest lucru permite articolele sa apara in motoarele de cautare pe pozitii inalte pentru interogari specifice, ceea ce permite siteurilor sa obtina mai multi vizitatori. Este necesar sa inscrieti cuvintele-cheie cu atentie, astfel incat textul sa nu para artificial, iar aceste cuvinte-cheie sa nu atraga atentia cititorului, ci sa fie percepute in mod natural.

In general, rescrierea este un mod usor de a castiga bani din munca la domiciliu, foarte potrivita pentru incepatori, deoarece puteti stapani singur lucrarea.