Sanatate medicina

O scurtă trecere în revistă a activitatilor de mentinere a sănătății

Avantajele și importanța conștientizării starii de sănătate

Afecțiunile medicale pot afecta modul în care o persoană se comportă și reacționează. Poate afecta orice persoană în ciuda fondului și vârstei. Boala este considerată un ucigaș tăcut în societatea de astăzi. Comunitatea va fi minunată dacă mai multe persoane sunt educate despre problemele de sănătate. De asemenea, conștientizarea în materie de sănătate oferă încredere celor care suferă de diverse probleme. Aproape orice tip de boală are semne de avertizare. Înțelegerea acestor simptome precoce vă va asigura sa va acordați ajutorului necesar.

Exista multe persoane care folosesc inclusiv studii genetice pentru a afla mai multe despre starea lor de sanatate.

Profesionistii din domeniul medical folosesc studiul ADN pentru a ajuta la tratarea conditiilor medicale de zeci de ani, iar multe companii ofera acum persoanelor fizice posibilitatea de a testa ADN-ul lor pentru o varietate de factori fara a merge la cabinetul medicului. Cele mai multe teste necesită doar o cantitate mică de saliva pentru a produce rezultatele și vor oferi clientului un raport detaliat al diverșilor factori, inclusiv informații de sănătate mintală, factori de risc cardiac și informații despre durerile de medicație. Iată o privire rapidă asupra modului în care pacienții pot folosi aceste informații pentru a personaliza planurile de tratament.

Analiza sănătății mintale

În ciuda progreselor recente, știința din spatele sănătății mintale rămâne un mister și poate lăsa multe persoane să se lupte pentru a determina ce medicamente sau tratamente se vor potrivi cel mai bine nevoilor lor. Mai degrabă decât să ghicești și să încerci o varietate de medicamente, ia în considerare utilizarea unui test ADN, deoarece va descoperi secrete ale sănătății mintale a unei persoane, care poate fi apoi utilizată pentru a determina ce medicamente pot reduce simptomele pe care le întâmpină.

Factori de risc pentru sănătatea inimii

Riscul unui pacient de atac de cord și alte afecțiuni cardiace este determinat atât de factorii genetici, cât și de opțiunile stilului de viață. Testarea ADN-ului poate să deblocheze o varietate de informații, incluzând predispozitia unei persoane pentru bolile legate de inimă. Acest lucru poate oferi o perspectivă asupra modului în care schimbările stilului de viață pot reduce aceste riscuri și pot permite unui medic să ajute un pacient să evite problemele grave legate de sănătate.

Raspunsul medicatiei pentru dureri

Nici doi oameni nu răspund la medicamente în același mod, iar medicamentele pentru durere nu fac excepție. Unii indivizi nu răspund bine la medicamentele de durere și, în unele cazuri, pot intensifica durerea lăsând o persoană intr-o stare dificila. Un test ADN va arăta modul în care o persoană va reacționa la cele mai frecvent prescrise tratamente de durere și va face sugestii cu privire la opțiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor individuale.